Log in

+4 0723 366 786 office@insolv.ro

CENTRUL DE EXPERTIZA IN INSOLVENTA SPRL

CENTRUL  DE EXPERTIZA IN INSOLVENTA SPRL este o societate civila profesionala infiintata in anul 2003 de catre profesionisti cu experienta in domeniul insolventei.

Activitatea societatii este orientata catre client. Specialistii nostril iau in considerare  toate aspectele activitatii societatilor cu dificultati economice si  pun  accent pe identificarea zonelor cu potential real de restructurare in conditii de profitabilitate.

Echipa societatii noastre este compusa in conformitate cu prevederile OUG nr.86/2006 din practicieni in insolventa membri UNPIR. Alaturi de acestia contribuie la buna desfasurare a activitatii referentii de specialitate, de profesie economisti, ingineri ,mediatori cat si personalul administrativ cu atributii in domeniul contabil, analiza economico-financiara a societatilor, inventariere, sigilare si conservare bunuri etc.

Echipa Centrului este aici oricand aveti nevoie de sprijinul unui expert in insolventa. Apropierea fata de client si intelegerea cerintelor fiecaruia sunt definitia solutionarii cu succes a unei probleme.


Activitatea noastra se bazeaza pe un proces de comunicare aflat intr-o permanenta evolutie, pentru realizarea unei colaborari cat mai eficiente si pentru adaptarea serviciilor noastre la cerintele clientilor si ale pietei.

Pentru ca pretuim increderea clientilor, orice activitate din cadrul societatii este desfasurata in conditii de confidentialitate deplina.

Contact

Sediul

Iasi

Str. SF. Lazar nr.4 bl.Penes Curcanu,camera 13-14

Fax: +4 0232 222 744

Email: office@insolv.ro

Log in or Sign up